Privat
4 săptămâni ago
148 Vizualizări

Tractari camioane/autoutilitare Brasov

Servicii
Servicii Auto
Brașov, România

Sunteți în vacanță sau călătoriți în interes de servici și vi s-a stricat mașina? Astfel de situații neprevăzute pot apărea când călătoriți, însă cu un partener de încredere nu e un motiv de îngrijorare, venim în ajutorul dumneavoastra în cel mai scurt timp. Indiferent de vreme, dacă este ziua sau noaptea intervenim rapid cu serviciul nostru de tractări auto în toata Romania cat si in Europa.

Echipa de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat. Aceste operatiuni se vor realiza in deplina siguranta de catre personal profesionist, specializat in transportul de vehicule. 

Tractarea se realizeaza cu un autovehicul specializat in transportul de autovehicule noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, pe o ruta stabilita de catre noi, la destinatia pe care o alegeti dumneavoastra . 

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, avem o echipa de personal calificat care stie cum sa manevreze cu atentie si precizie orice tip de vehicul sau utilaj. In plus, ne asiguram ca toti angajatii nostri sunt instruiti in mod regulat pentru a se asigura ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

In plus, dispunem de o gama variata de vehicule de tractari de ultima generatie, care sunt dotate cu echipamente de ultima ora pentru a asigura siguranta maxima in timpul transportului. Acestea sunt verificate in mod regulat pentru a se asigura ca sunt in stare buna de functionare, astfel incat sa putem oferi servicii de calitate fara intrerupere.

In ceea ce priveste preturile, oferim tarife competitive pentru serviciile noastre de tractari auto, astfel incat sa putem fi accesibili pentru toata lumea. In plus, suntem deschisi la negocieri, astfel incat sa putem gasi cea mai buna solutie pentru dvs.

OFERIM TRANSPORT PENTRU URMATOARELE CATEGORII: Masini, Dube, Camioane, Utilaje, Rulote, Motociclete, Tractoare, SUV-uri,  Ambarcatiuni, Generatoare, Autoutilitare

Alte servicii pe care vi le putem oferi:

-Repunerea vehiculelor pe carosabil cu ajutorul autospecialelor si a macarelelor de mare tonaj

-Lucrari cu automacaraua cu brat hidraulic si lucrari cu macara de mare tonaj

-Recuperare si transport autoturisme neachitate firmelor de leasing sau bancilor

-Readucerea autovehiculului la domiciliul tau – atat vehiculele romanesti avariate in strainatate, cat si vehiculele straine accidentate in Romania

-Parcare/depozitare autovehicule avariate.

 
Alege inteligent si suna acum pentru mai multe detalii, la: +40730023999, +40728406880 email: inchiriezutilajeconstructii@gmail.com, https://inchiriezutilajeconstructii.ro

073 * * * * * * * * *

Acest anunț a fost publicat de către o firmă/pers.fizică

– Nu plati niciodata un depozit intr-un cont bancar pana cand nu l-ai intalnit pe vanzator sau pana la semnarea unui act.
– Niciun vanzator privat serios nu cere bani in avans.
– Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu inseamna ca ai identificat expeditorul. Acest lucru il faci pe loc sau la semnarea unui act.
Adaugă la Favorite
Compară
Raportează
© 2024 MaxiOferte - Anunțuri gratuite Romania - All rights reserved.