Privat
4 săptămâni ago
28 Vizualizări

Clinica stomatologică pentru copii – Dentarbre

Sănătate și Frumusețe
București, România

Copilul tău are probleme dentare și suferă de dureri de dinți? Nu mai amâna vizita la stomatolog! De la primele luni de viață până la vârsta de 12 ani, sănătatea cavității bucale a copilului este un factor extrem de important.

Alege să apelezi la profesioniștii de la clinica stomatologică pentru copiiDentarbre. O clinică stomatologică în București cu adevărat modernă, care își asumă responsabilitatea să ofere celui mic servicii stomatologice de înaltă calitate, fără dureri și cu multă, multă empatie. În plus, avem o abordare individualizată pentru fiecare copil, de la prima consultație până la finalizarea tratamentului.

Programează-te chiar acum la Clinica Dentarbre și asigură-i copilului tău un zâmbet sănătos și frumos! Sună  la  +40 787 877 799, iar noi îți vom oferi toate detaliile.

https://www.dentarbre.com/ro/servicii/pedodontie-stomatologie-copii

Dentar Bre
Pe MaxiOferte de: 3 luni
Este offline
Toate anunțurile utilizatorului

Acest anunț a fost publicat de către o firmă/pers.fizică

– Nu plati niciodata un depozit intr-un cont bancar pana cand nu l-ai intalnit pe vanzator sau pana la semnarea unui act.
– Niciun vanzator privat serios nu cere bani in avans.
– Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu inseamna ca ai identificat expeditorul. Acest lucru il faci pe loc sau la semnarea unui act.
Adaugă la Favorite
Compară
Raportează
© 2023 MaxiOferte - Anunțuri gratuite Romania - All rights reserved.