Privat
3 luni ago
42 Vizualizări

Cursuri calificare acreditate. Curs unghii false. Curs extensii gene

Servicii
Înfrumusețare
București, România

Academia Creative Beauty organizeaza cursuri de calificare acreditate in Bucuresti de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Trainerii nostri urmaresc sa educe profesionisti care isi doresc o cariera de succes in domeniul beauty. Cursuri de calificare disponibile: curs unghii false (curs stilist protezist unghii / curs acreditat unghii cu gel), curs extensii gene (curs gene fir cu fir / curs baza incepatori extensii gene / curs aplicare gene), curs stilizare sprancene (curs pensat gene / curs laminare gene si sprancene) la un Super Pret! Bonus: daca te inscrii AZI la un curs acreditat oferit de Academia Creative Beauty Bucuresti, iti oferim acces GRATUIT si la un Curs de Dezvoltare Personala. Investeste ACUM in viitorul tau si fii creativa! Alatura-te profesionistilor din domeniul beauty! Ai intrebari sau nelamuriri? Doresti mai mai multe informatii despre cursuri autorizate de infrumusetare!? Contacteaza-ne acum!

academybeauty
Pe MaxiOferte de: 3 luni
Este offline
Bucuresti
Toate anunțurile utilizatorului
076 * * * * * * * * *

Acest anunț a fost publicat de către o firmă/pers.fizică

– Nu plati niciodata un depozit intr-un cont bancar pana cand nu l-ai intalnit pe vanzator sau pana la semnarea unui act.
– Niciun vanzator privat serios nu cere bani in avans.
– Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu inseamna ca ai identificat expeditorul. Acest lucru il faci pe loc sau la semnarea unui act.
Adaugă la Favorite
Compară
Raportează
© 2023 MaxiOferte - Anunțuri gratuite Romania - All rights reserved.