Business
3 luni ago
80 Vizualizări

Navigatii T’eyes, difuzoare auto, insonorizant, pachete de bass

Auto / Moto
Autoturisme

Ai nevoie de navigatii T’eyes sau camera DVR pentru automobilul tău? SoundHouse îți pune la dispoziție un portofoliu variat de produse din acest segment, de la senzori de parcare la difuzoare auto, insonorizant auto, precum și diverse pachete de bass compatibile cu orice automobil.

Avem sediul în Brașov și, din 2011, contribuim la îmbogățirea ofertei de pe piață, oferind produse electronice de calitate superioară.

Noi știm cât de mult contează calitatea sunetului în mașină. De aceea, îți oferim numai produse de calitate, la prețuri competitive, însoțite de garanție, direct din magazinul nostru online unde varietatea este cuvântul cheie.

Vrei să afli mai multe despre ofertele noastre? Nu ezita să ne contactezi pentru informații sau detalii tehnice! Adresa fizică – Brașov, str. Vasile Lupu Nr.7

E-mail: info@soundhouse.ro

Telefon: 0374490389

https://www.soundhouse.ro/navigatii-2

Soundhouse
Pe MaxiOferte de: 4 luni
Este offline
Toate anunțurile utilizatorului
374 * * * * * * * * *

Acest anunț a fost publicat de către o firmă/pers.fizică

– Nu plati niciodata un depozit intr-un cont bancar pana cand nu l-ai intalnit pe vanzator sau pana la semnarea unui act.
– Niciun vanzator privat serios nu cere bani in avans.
– Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu inseamna ca ai identificat expeditorul. Acest lucru il faci pe loc sau la semnarea unui act.
Adaugă la Favorite
Compară
Raportează
© 2023 MaxiOferte - Anunțuri gratuite Romania - All rights reserved.