Business
3 luni ago
64 Vizualizări

Sisteme hidraulice de calitate

Auto / Moto
Utilaje
Iași, România

Ai o afacere care necesită întreținerea de echipamente industriale? Sau poate, pur și simplu cauți sisteme hidraulice de calitate, însă nu știi la ce magazin ai putea apela? Indiferent de necesitatea ta, cu Hidraulic-Pneumatic Parts SRL ai posibilitatea să cumperi utilaje profesioniste de cea mai înaltă calitate la prețuri avantajoase.

De ce să ne alegi anume pe noi:

-oferim garanție pentru absolut toate produsele;

-la noi vei găsi utilaje de la cei mai renumiți producători, precum Bosch Rexroth, Casappa, Parker, OMFB, Hyva, Denison, Kawasaki, Char Lynn și mulți alții.

-aici vei găsi o diversitate mare de produse, de la simple pompe hidraulice până la furtunuri hidraulice și mașini de sertizat furtun;

A venit timpul să alegi echipamente industriale de calitate care să-ți ofere un mecanism puternic și durabil. Vizitează-ne pe adresa: România, Iași, str. Calea Chișinăului nr 43A sau contactează-ne la +40770773512! Pentru detalii despre produse, poți accesa și site-ul nostru www.hydraulic-solution.com

https://www.hydraulic-solution.com/

 

072 * * * * * * * * *

Acest anunț a fost publicat de către o firmă/pers.fizică

– Nu plati niciodata un depozit intr-un cont bancar pana cand nu l-ai intalnit pe vanzator sau pana la semnarea unui act.
– Niciun vanzator privat serios nu cere bani in avans.
– Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu inseamna ca ai identificat expeditorul. Acest lucru il faci pe loc sau la semnarea unui act.
Adaugă la Favorite
Compară
Raportează
© 2023 MaxiOferte - Anunțuri gratuite Romania - All rights reserved.