Televizor Led KIVI 50U740NB – SE MERITĂ?

Televizor Led KIVI 50U740NB – SE MERITĂ?

Televizorul KIVI 50U740NB este un model smart LED cu diagonala de 127 cm, care oferă o imagine 4K Ultra HD de calitate. Acesta este echipat cu un panou IPS, care oferă unghiuri largi de vizualizare și culori vii. Contrastul este satisfăcător, iar negrul este profund. Luminozitatea este suficientă pentru vizionarea în condiții de lumină puternică, dar nu este foarte mare, astfel încât imaginea poate fi mai puțin vizibilă în condiții de lumină puternică.

Televizorul este echipat cu un sistem de sunet de 24 W, care oferă un sunet suficient de puternic pentru o cameră de dimensiuni medii. Calitatea sunetului este bună, dar nu excepțională.

Televizorul KIVI 50U740NB rulează sistemul de operare Android TV 9, care oferă acces la o gamă largă de aplicații și servicii de streaming, cum ar fi Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, YouTube, etc. Interfața este intuitivă și ușor de utilizat.

Televizorul este echipat cu o varietate de conexiuni, inclusiv patru porturi HDMI, două porturi USB, o intrare AV, o intrare RF și o ieșire optică de sunet.

În general, Televizorul KIVI 50U740NB este un model solid, care oferă o imagine 4K Ultra HD de calitate și o experiență de utilizare bună. Este o alegere bună pentru cei care caută un televizor smart cu diagonală mare și la un preț accesibil.

Pro

  • Imagine 4K Ultra HD de calitate
  • Sistem de operare Android TV 9
  • Interfață intuitivă
  • Varietate de conexiuni

Contra

  • Luminozitatea nu este foarte mare
  • Calitatea sunetului nu este excepțională

Sign up to receive the latest updates and news

© 2024 MaxiOferte - Anunțuri gratuite Romania - All rights reserved.